Social media inzetten voor je brand

Een start maken met content strategie

In deze workshop leer ik je hoe je jouw kennis kan omzetten naar een goed gevulde en boeiende social media feed.

Meld je aan!
Croissant Neuf workshop social media

Dit herken je vast wel…

“Ik heb een haat-liefde-verhouding met social media.”

“Ik heb geen inspiratie om elke keer iets te posten.”

“Het levert toch niets op!”

“Ik heb echt niets te vertellen…”

“Het is zo fucking veel werk!”

“He shit, valentijnsdag/kerst/vrijdag de dertiende was gisteren, daar had ik best iets leuks mee kunnen doen!”

Dit zijn de meest voorkomende reacties van ondernemers wanneer het gaat over social media. Het is te veel werk, het levert niets op, ze doen maar wat, of zien bij een ander wat goed werkt en kopiëren dat. Zo zonde, want met een strategie wordt social media een stuk makkelijker!

Nathalie Slangen

Laat me je helpen!

Ik ben Nathalie, 31 jaar en sinds 2009 werkzaam in het grafische vak. Eerst als technisch dtp’er, later heb ik me ontwikkeld tot grafisch vormgever. Sinds 2015 werk ik als ondernemer en ben ik rete geïnteresseerd in het starten van bedrijven. Wat drijft mensen om deze stap te nemen? Met Croissant Neuf help ik creatieve ondernemers zich te onderscheiden met concept, strategie en vormgeving, zodat zij kunnen groeien én shinen! Social media is daar een onderdeel van. Als vormgever heb ik een bepaalde kijk op social media, ik vind het belangrijk dat het een visueel aantrekkelijk geheel is. Maar er is meer dan alleen mooie plaatjes kijken. Ik weet als geen ander welke strategie er nodig is om een merk op te bouwen.

Van kennis naar content

In de workshop social media inzetten voor je brand leer ik je hoe je jouw kennis kan omzetten naar een goed gevulde en boeiende social media feed. Samen maken we een start met jouw content strategie en kan je zelfs een tijdje vooruit werken! Je zal niet snel meer zonder inspiratie zitten om iets te posten, het gaat als vanzelf! Inspiration is everywhere!

Aan het eind van deze workshop

  • Hoef je niet lang meer na te denken over wat je ‘moet’ posten.
  • Kan jij je social media content voor een tijdje vooruit plannen.
  • Beleef je plezier in het bedenken en uitschrijven van je social media strategie!

Investering

€149 exclusief 21% btw

Dit is nog niet alles…

  • Bonus 1: Tijdens de workshop krijg je van mij een werkboek met alle informatie en oefeningen op een rijtje.

  • Bonus 2: Na de workshop nodig ik je uit voor een Facebook groep waarin ik tips, inspiratie en nieuwtjes over social media deel. Ook kun je hier jouw content ideeën delen en feedback aan mij en de andere leden vragen.

Wat anderen vonden

Het was enorm inspirerend en informerend. Goede praktische handvatten waar we goed mee kunnen werken. Aanrader voor iedere ondernemer die sociale media binnen zijn/haar bedrijf serieus wil gaan aanpakken. Ook goed voor als je weer eens de diepte in wilt gaan waar je bedrijf nu voor staat en klopt met wat je ‘uitzend’ naar je klanten. – Diana

Datum en tijd

De exacte datum volgt zo snel mogelijk!
De workshop wordt gegeven op een woensdag of donderdag en duurt drie uur. 

Locatie

Ermelo

Investering

€149 exclusief 21% btw

Waar wacht je nog op?

Dus ben jij ondernemer, zowel dromend, startend, gevorderd als zoekend en wil je van je social media een interessant concept maken? Ben je niet bang om online zichtbaar te zijn? Meld je nu aan via onderstaande knop of gebruik het contactformulier.

Ik meld me vast aan!

Misschien vind je dit ook leuk

Social media branding pack