Onderscheiden met branding

Branding inzetten, hoe doe je dat?

Je weet het helemaal zeker, loondienst is niets voor jou. Je wil je onderscheiden als ondernemer, maar hoe doe je dat precies? En wat the f*** is branding? Waar begin je en waar let je op?

In deze workshop leer ik je de onderdelen van branding en ga je zelf aan de slag door middel van praktische opdrachten. Ik laat je goede en slechte voorbeelden van branding zien, zodat jij genoeg inspiratie hebt om jouw merk op te kunnen bouwen!

Avocado

Wat een avocado met branding te maken heeft

Jouw brand bestaat uit verschillende lagen, net als een avocado. De pit is de kern van jouw bedrijf, zonder kern geen brand en zonder pit geen avocado. Het groene vruchtvlees is het lekkere gedeelte, hier komen de mensen voor. De schil is waar mensen op aan- of afhaken. Alles bij elkaar vormt een avocado, en zo werkt het ook bij branding.

Aan het eind van deze inspirerende middag

  • Weet je welke onderdelen belangrijk zijn voor jouw branding.
  • Heb je geleerd welke stappen nodig zijn om jouw merk op te bouwen.
  • Ga je naar huis met een flinke dosis inspiratie.

Investering

€179 inclusief 21% btw

Wat anderen van de workshop vonden

Waar wacht je nog op?

Dus ben jij ondernemer, zowel dromend, startend, gevorderd als zoekend en wil jij je onderscheiden? Wil jij de onderdelen van branding weten zodat je zelf aan de slag kunt? Meld je nu aan via onderstaande knop, of gebruik het contactformulier

Ja! Ik meld me aan voor de workshop 'onderscheiden met branding'

Misschien vind je dit ook leuk

Merkstrategie
Logo en branding ontwerp