Een website die bij je past

Alle websites die jij kent, zien er hetzelfde uit. Rustige kleuren, alles in blokken… niets voor jou. Jij wil juist opvallen, met een website die past bij jou, en waar jij voor staat.

Well, say no more!

Ik ben Nathalie, en ik ontwerp gedurfde websites die opvallen.

Niet alleen dat. Ik ben vooral geïnteresseerd in het hoe en waarom van jouw bedrijf. Ik luister naar je verhaal, filter, denk mee en geef aandacht wat aandacht verdient. Ik bouw verder op wat er al is, en zo laat ik jou en je bedrijf groeien. Dat zet ik om in mijn ontwerp. Geen website is hetzelfde, maar altijd afgestemd op jou, en jouw waarden. 

Bekijk mijn portfolio

Waarom de juiste vormgeving zo belangrijk is? Je wil met je website de juiste mensen aantrekken, die zich aangetrokken voelen tot jou en je bedrijf. Je bent niet voor iedereen, laat dat maar duidelijk zijn. 

Wat je krijgt

Je website wordt gebouwd in WordPress. Dit is een gratis en gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt hier later gemakkelijk zelf aanpassingen in doen. Ik installeer WordPress op de door jou gekozen domeinnaam. De hosting regel je zelf, uiteraard kan ik daar in adviseren. Tijdens het bouwen staat de website verstopt. Zodra de website af is, en jij hebt betaald, gaat ie live. Afhankelijk van het gekozen pakket krijg je 1, 4 of 6 pagina’s. Ik kan je helpen met het schrijven van je teksten, of dit voor je doen. Hetzelfde geldt voor fotografie. 

Hoe het werkt

Voorwaarde: je hebt al een huisstijl, deze hoeft niet per se door mij ontworpen te zijn. Als er maar een basis is om op voort te borduren.

Er worden 4 pagina’s ontworpen. Pagina’s als blog of algemene voorwaarden, worden gewoon platte pagina’s, met alleen tekst, en zullen dus niet worden ontworpen.

Er worden 6 pagina’s ontworpen. Pagina’s als blog of algemene voorwaarden, worden gewoon platte pagina’s, met alleen tekst, en zullen dus niet worden ontworpen.

Nathalie van Croissant Neuf
heeft mij helemaal begrepen

Dat is misschien wel het allerbelangrijkste aan iemand die websites bouwt, dat ze goed kunnen luisteren, goed kunnen kijken, en precies dat onthouden wat belangrijk is.

– Brigitte | Vitaliteitscoach Bergen en Dalen

In korte tijd van niks naar een brand of merk dat visueel, gevoelsmatig én qua tone-of-voice naadloos bij mij past. Zodat je me al echt leert kennen als je op mijn site komt. Waardoor het precies klopt als je me daarna in het echt ontmoet.

Ik dacht niet dat het kon, maar dát is waar Nathalie nu zo onwaarschijnlijk goed in is.

– Annemarie | Potentieelontsluiter Metamorfosa