Merkstrategie

De kern van jouw bedrijf

Je bent al een tijdje bezig als ondernemer en toch lukt het je niet om je bedrijf van de grond te krijgen. Je hebt heus wel klanten, maar die komen altijd via via en daar heb je geen invloed op. Alle klussen die je binnenkrijgt, neem je ook aan. Je post regelmatig je aanbod of een inspirerende quote op social media maar toch gebeurt er niets. Super frustrerend. 

Croissant Neuf merkstrategie

You can’t be everything to everyone

Ze zeggen wel eens; “Als je niet weet waar je heen wilt, maakt het ook niet uit welke kant je op gaat”. Ik heb dat aan de levende lijve mogen ervaren. Alle klussen nam ik aan, want ik had geld nodig! Echt veel plezier had ik niet in het ondernemen. Ik wilde stoppen, de handdoek in de ring gooien, totaal iets anders gaan doen. Gelukkig heb ik dat niet gedaan – en kan ik mijn lessen nu aan jou leren!

Hoe zou het zijn als je precies weet wie jouw doelgroep is? Als je jouw talent en passie kan inzetten voor je bedrijf? Hoe je áán je bedrijf kan werken in plaats van in? Daar heb je een merkstrategie voor nodig!

Samen aan de slag

We gaan samen aan de slag met je merkstrategie en beginnen bij jou. Wie ben je en waarom doe je wat je doet? Wat is jouw verhaal? We onderzoeken jouw doelgroep, het probleem waar hij/zij mee zit en welke oplossing jij te bieden hebt. Wat maakt jou uniek? Dit werken we uit tot een heldere merkstrategie. Zodat jij de basis hebt voor een relaxte en leuke onderneming!

Aan het eind van dit traject heb jij:

  • De basis voor je bedrijf staan als een huis!
  • Je doelgroep helder.
  • Duidelijk welke oplossing jij te bieden hebt.
  • Een fundament om op verder te bouwen.
  • Kortom; focus!

Investering

Op aanvraag. Neemt contact met me op.

Genoeg gehoord?

Neem contact met me op via onderstaande knop, of gebruik het contactformulier

Ja! Ik wil een merkstrategie!

Misschien vind je dit ook leuk

Logo en branding ontwerp
Website ontwerp
Social media branding pack