Born to create, paint to share

Ria vertelde me het verhaal van een kistje. Een kistje dat van haar vader geweest is, wat ze na zijn overleden kreeg. Er zaten kwasten in, die hij gebruikt had om te schilderen. Ria besloot later zelf te gaan schilderen, puur om te kijken of ze het kon. En wat bleek? Ze is een natuurtalent! Als je het mij vraagt is dat kistje met een reden bij haar gekomen.

Geïnspireerd door haar mooie werk in haar atelier in Lelystad, ging ik aan de slag met een logo voor haar. Het mocht verfijnd en elegant worden, precies zoals Ria is. Ik twijfelde in het begin of het niet een stoer logo mocht worden, Ria is namelijk best wel stoer. De twijfel bleek op z’n plek, elegantie was toch het meest aanwezig bij Ria. Toen zij uiteindelijk met de slogan ‘it’s all about your true colors’ kwam, was voor mij het plaatje compleet. Naast schilderen in opdracht, geeft Ria ook schilderles en in de toekomst wil ze hier coaching bij oppakken.

Wall Art by Muze-Musje

Naast een logo voor Sharepaint wilde Ria ook een stempel voor Wall Art by Muze-Musje, voor alle mussen die ze schildert.

It’s all about your true colors

Echt, ga haar werk bewonderen op Instagram, het is zo mooi!

Sharepaint op Instagram

A satisfied customer is the best business strategy of all

Nathalie heb ik leren kennen bij de training Bloeiende Business (Boostfabriek) en was enorm onder de indruk van haar creatieve onbevangenheid, zij is een echte “spring in het veld”. Voor mijn bedrijf SharePaint was ik op zoek naar een logo en een ontwerp voor een nieuw visitekaartje. En wie kan dit beter dan een professional met een creatieve onbevangenheid!

Het advies van Nathalie was om naast een logo ook een brandbook te laten maken. Nu bestaat mijn passie vooral uit het maken van creaties met de hand, waardoor mijn digitale ontwikkeling wat achter blijft. Nathalie wist mij heel professioneel en helder te vertellen wat de voordelen zijn van het brandbook én geduldig uit te leggen hoe dit te gebruiken. Een eigen unieke herkenbare uitstraling van mijn bedrijf.

Wat ik zeer prettig vond is dat Nathalie vooraf op bezoek is geweest in mijn atelier om zo de sfeer te proeven, in gesprek te gaan met mij over SharePaint, en dat gevoel mee te nemen in de ontwerpen.

De eerste ontwerpen kwamen al direct heel dicht in de buurt van wat ik voor ogen had, ik kreeg er een warm en enthousiast gevoel bij! Na nog wat overleg en kleine aanpassingen heb ik nu een logo, visitekaartje én brandbook voor SharePaint, precies zoals het bij mij past. Warm, natuurlijk en feminien.

SharePaint heeft een prachtig visitekaartje en een logo voor het product Wall Art bij Muze Musje, kleurschema, lettertype, een sfeervol moodboard etc. Zo kan SharePaint zich presenteren in steeds dezelfde, herkenbare, sfeervolle lay-out.