Mag ik nog 600 van dit soort klanten aub?

Wat een heerlijk project was dit! Annemarie kwam bij mij met het idee om voor haar coaching een website te maken. Daarin wilde ze verschillende producten aanbieden; coaching voor zowel teams als individu’s. Na lang brainstormen kwamen we er toch wel achter dat het product (coaching) wel hetzelfde is, maar de doelgroep niet. Beide doelgroepen komen op een andere manier binnen, en dus hebben ze allebei een andere website nodig – anders ben je ze kwijt. En zo geschiedde. Stap uit je gouden kooi voor individu’s die vastlopen in hun huisje, boompje, beestje leven. Draai met je team als een tierelier voor teams die stress ervaren in het team en om het team. Overkoepelend in dit verhaal is Metamorfosa, de bedrijfsnaam waar alles mee begon en waar alles onder valt. Aan mij de taak om drie websites te maken, die qua huisstijl met elkaar op 1 lijn liggen, maar toch onderscheidend zijn.

Dit onderscheid zit hem voornamelijk in het kleurgebruik. Deze is opvallend en vrolijk. De huisstijl is eigenzinnig en simpel. Het valt op, mede door de tone of voice die Annemarie zo prachtig toevoegt.

Dit is écht een levend voorbeeld van de juiste mensen bij elkaar zetten en talenten versterken. Mijn concept en vormgeving, haar schrijfwijze en manier van coachen. Super authentiek en helemaal Annemarie. Ik kan er bijna van janken!

CONCEPTONTWIKKELING – MERKSTRATEGIE – BRAND DESIGN – WEB DESIGN

www.metamorfosa.nl www.stapuitjegoudenkooi.nl www.draaimetjeteamalseentierelier.nl