Hoi! Ik ben Nathalie. Een creatieve duizendpoot die filtert, meedenkt, vormgeeft en verder bouwt…
maar vooral dingen mooier maakt en mensen laat groeien.

Dingen mooier maken

Dat is wat ik het liefste doe

Dat is iets anders dan mooie dingen maken.
De basis ligt er namelijk al. In jou, in je bedrijf, je product. Het is al aanwezig. Alles wat ik doe is filteren en aandacht geven wat aandacht verdient. Zo ontstaat rust. Dit kan tijdens coaching, vormgeving, het ontwikkelen van je website of bedrijfsidee. Allemaal volgens hetzelfde principe. De basis ligt er al.

Your strength comes from knowing who
you are at your core, and loving it.

Ik kan je helpen met

Coaching

xxx

Wil je graag ondernemen maar loop je vast omdat je niet op het juiste plan kan komen? Ik help je stappen zetten!

 

coaching

Vormgeving

quickstarter

Plannen voor een eigen bedrijf, maar geen budget voor een op maat ontworpen logo en website? Kies uit één van de templates!

 

quickstarter

Vormgeving

custom brand

Wil je dat jouw unieke uitstraling tot in detail wordt doorgevoerd? Zowel in vormgeving, tekst en beeld? Ik maak graag een offerte voor je.

 

portfolio

Zij gingen je voor en waren tevreden

‘‘Nathalie heeft me enorm op weg geholpen door het schrijven van mijn brand story. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven, waardoor de creatieve flow weer is gaan stromen en ik weer verder kan. Echt een aanrader!’’
– Jannet

“In korte tijd van niks naar een brand of merk dat visueel, gevoelsmatig én qua tone-of-voice naadloos bij mij past. Ik dacht niet dat het kon, maar DAT is waar Nathalie nu zo onwaarschijnlijk goed in is. Ik zeg: geef haar jouw opdracht. Je zult er geen spijt van krijgen.”
– Annemarie

“Nathalie is in staat om uit de soms ‘warboel van mijn ideeën’ de kern te halen en deze te verfijnen tot een aantrekkelijk, laagdrempelig en kernachtig product. Ze verstaat de kunst van het vereenvoudigen. Ik vind het erg prettig om met haar te sparren en kan het iedereen aanbevelen!”
– Judith

“Nathalie onder de arm nemen om voor onze kledingzaak Follie een nieuwe huisstijl te ontwerpen was het beste wat ons kon overkomen! We waren meteen mee met haar creaties en zo heeft zij álles opnieuw ontworpen voor ons.
– Yana

Contact

Wil je meer weten? Of heb je gewoon eens behoefte aan een creatieve brainstorm?
Stuur een mail naar nathalie at croissantneuf punt nl