Social media fotografie

Jouw product of bedrijf in beeld

De foto’s die je gebruikt op social media, zijn belangrijk. We weten allemaal dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Met de juiste beelden zet je de juiste sfeer neer. Je wil een gevoel verkopen, geen product. Maar hoe je dat doet…

Ik ben Nathalie

Ik maak foto’s voor social media, die sfeer uitstralen. Fotografie zit in mijn genen. Mijn opa maakte veel natuurfoto’s. Dan lag hij op zijn buik in het bos om paddenstoelen te fotograferen.

Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in plaatjes denk en alles wil vastleggen. In 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gaan fotograferen voor social media!

Door mijn creativiteit, mijn ervaring in content creatie én mijn scherpe blik als vormgever weet ik precies waar ik op moet letten – en dat zet ik graag in voor jou!

Hoe ik werk

Van tevoren houden we een brainstorm waarin we bepalen wat je wil uitstralen en waar je op wil focussen met jouw social media. We weten dan ook wat we gaan fotograferen, en welke spullen daar eventueel voor nodig zijn. Daarna prikken we een datum voor fotografie. Eventuele modellen of locaties regel jij. Op de afgesproken datum kom ik fotograferen, en binnen een week ontvang je van mij de foto’s.

Dit is wat het kost

10 tot 20 foto’s
€250

20 tot 30 foto’s
€350

Ik reken €0,19 per km reiskosten, beginnend bij een straal van 10 km buiten Ermelo.
Bij meer dan een uur rijden (heen en terug), reken ik reisuren à €30 per uur.

Ja! Ik wil social media fotografie!