Vaktermen

Wat is ongestreken papier?

Ongestreken papier is een onbehandelde papiersoort. Het is niet glad gestreken, waardoor het papier wat ruwer is en niet glanst.

Hoe groot is een A6?

Een A6 is 105 x 148 mm groot.

Wat is FSC gecertificeerd?

Hout uit een FSC-bos is een bijzonder product! De boseigenaar heeft een prestatie van formaat geleverd met duurzaam bosbeheer. Daarbij heeft hij rekening gehouden met heel veel verschillende aspecten: behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen, veiligheid van de bosarbeiders, enzovoort. Dit bijzondere product moet te onderscheiden zijn van niet-gecertificeerd hout. Daarvoor zijn regels die zijn vastgelegd in de Chain of Custody (CoC)-standaard. Alleen bedrijven die gecertificeerd zijn tegen die standaard kunnen (en mogen) het product verkopen als FSC-hout.

Wat is houtvrij papier?

Houtvrij papier is een aanduiding voor een papiersoort die aangeeft dat de celstof die gebruikt is voor de productie van dit papier zo sterk behandeld en gebleekt is dat er nog weinig lignine aanwezig is. Houtvrij papier als term is misleidend omdat de grondstof voor deze papiersoort wel degelijk hout is.

Wat is enkelzijdig?

Enkelzijdig betekent dat het product op één zijde bedrukt is.

Verzenden

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling heb?

We doen ons best om alle bestellingen binnen 48 uur te verwerken en verzenden, met uitzondering van weekend en feestdagen. Jouw bestelling wordt verstuurd via PostNL. PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen).

Wat zijn de verzendkosten?

€ 2,95 Brievenbuspost. € 6,95 Pakketpost.