Vaak doen we wat van ons verwacht wordt,
ongeacht of het bij ons past.

Of erger nog; we doen wat we dénken dat van ons verwacht wordt! We luisteren eerder naar onze gedachten dan ons gevoel. Ik heb zelf ook zo geleefd. Mijn gedachten hadden de overhand, met een depressie als gevolg. Door persoonlijke groei, acceptatie en een positieve relatie met mezelf en anderen, sta ik nu gelukkig in het leven. Ik luister naar mijn gevoel, en doe geen dingen die niet bij me passen. Al vindt mijn omgeving dat soms ‘een gemiste kans’. Ik weet inmiddels wel beter. Ik leef nu van binnen naar buiten, en dat gun ik jou ook.

Coach en ontwerper?

Ik combineer het coachen met mijn achtergrond als grafisch ontwerper. Ik ben ontzettend creatief en denk de hele dag in beelden. Daarnaast ben ik hooggevoelig, wat betekent dat ik me volledig op jou kan afstemmen. Alsof ik een verbinding met je heb, een lijntje van jouw hoofd naar mijn hoofd en weer terug. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik razendsnel kan filteren, samenvatten en de rode draad in een verhaal kan herkennen. Of zoals dat in het Engels zo mooi heet; connecting the dots. Wat dat betreft verschilt ontwerpen niet veel van coachen, ik maak dingen mooier. De basis ligt al in jou. Alles wat ik doe is filteren en aandacht geven wat aandacht verdient. 

Balans tussen positiviteit en negativiteit

Tijdens één-op-één coaching kijken we samen naar jouw sterke kanten en goede eigenschappen, maar ook naar je belemmerende overtuigingen. Het is belangrijk om je innerlijke criticus te leren kennen om er op een goede manier mee om te leren gaan. We werken aan het aanspreken en ontwikkelen van je krachten en talenten. Ook kijken we naar wat je belangrijk vindt. We vergroten jouw (sociale) weerbaarheid. Zo kan ook jij van binnen naar buiten leven.

Waarom ik coach

Mijn hart maakt een sprongetje als ik jou zie groeien en shinen. Ik vind dat het allermooiste wat er is en het maakt me moederlijk trots. Dat ik onderdeel mag zijn van jouw proces, vind ik ontzettend waardevol. Jouw groei maakt mij enthousiast en inspireert me. Dit zorgt ook weer voor mijn eigen groei – waar een ander op haar beurt weer enthousiast van kan worden. Zo inspireren we elkaar en maken we de wereld een stukje mooier. Bedankt dat je dit met me wil delen ♥.

Referenties

Je spreekt me aan als mens en qua stijl. Heerlijk authentiek en een eigen wijsheid. “Leer van de mensen die je aanspreken” heb ik bij het zien van je oproep daarom destijds in gang gezet. En boy, wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

De geprekken waren helder, en stipten de juiste onderwerpen aan. De verkregen inzichten hebben vooral mooi doorgewerkt. Van openingen die erin zijn ontstaan heb ik dankbaar gebruik gemaakt. Onder andere door dit om te zetten in actie.

– Liliane

Wil je graag ondernemen maar loop je vast omdat je niet op het juiste plan kan komen? Of ben je alleen maar bezig met hoe het eruit moet zien of moet heten en kom je zo niet verder? Ik help je stappen zetten! 

€50 per uur