Coaching

Filteren en aandacht geven wat aandacht verdient

Wil je graag ondernemen maar loop je vast omdat je niet op het juiste plan kan komen? Ben je bang wat je omgeving ervan vindt? Of ben je alleen maar bezig met hoe het eruit moet zien of moet heten en kom je zo niet verder? Ik help je stappen zetten! 

Tijdens coaching kijken we samen naar jouw sterke kanten en al je toffe eigenschappen. Als een soort cheerleader help ik jou bij het aanspreken en het ontwikkelen van je krachten en talenten. Samen zorgen we ervoor dat jij stappen gaat zetten, en in dat proces ben ik je grootste fan!

Ik ben Nathalie

Een creatieve duizendpoot die filtert, meedenkt, vormgeeft en verder bouwt… maar vooral dingen mooier maakt en mensen laat groeien.

Ik combineer mijn werk als fotograaf en grafisch ontwerper met coaching. Ontwerpen verschilt niet veel van coachen, beiden draait om dingen mooier maken. De basis ligt al in jou. Alles wat ik doe is filteren en aandacht geven wat aandacht verdient. Ik ben hooggevoelig en creatief, waardoor ik goed kan aanvoelen wat van waarde is, waar mogelijkheden zijn en hoe jij dit kunt inzetten.

Your strength comes from knowing who
you are at your core, and loving it.

Referenties

Je spreekt me aan als mens en qua stijl. Heerlijk authentiek en een eigen wijsheid. “Leer van de mensen die je aanspreken” heb ik bij het zien van je oproep (voor proefcliënten) daarom destijds in gang gezet. En boy, wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

De geprekken waren helder, en stipten de juiste onderwerpen aan. De verkregen inzichten hebben vooral mooi doorgewerkt. Van openingen die erin zijn ontstaan heb ik dankbaar gebruik gemaakt. Onder andere door dit om te zetten in actie.

– Liliane

Hoe ik werk en wat het kost

Een coach gesprek met mij vindt plaats via Zoom* en kost €60 per uur ex btw. We plannen de gesprekken zo vaak als jij nodig hebt in.

En als je klaar bent om de wereld van het ondernemen in te stappen, laat je mij los. Of je blijft lekker plakken voor je vaste dosis enthousiasme.

*Ik heb nog geen eigen praktijkruimte. Door jouw coach call via Zoom help je mij wel een stapje dichterbij die ruimte! 

Ja! Ik wil coaching!