Website ontwerp

Jouw online visitekaartje

Je hebt je strategie helder, je weet voor welke doelgroep jij er bent met je bedrijf, je logo en branding is naar wens, nu alleen nog je website – het visitekaartje van je bedrijf. Uit ervaring weet ik dat een website altijd makkelijker klinkt dan het in werkelijkheid is. Dit is de plek waar álles samen komt! Hier wil je de tijd voor nemen.

Croissant Neuf website ontwerp

Mijn werkwijze

Stap 1: sfeer proeven

Allereerst wil ik graag met je in gesprek. Het liefst in jouw atelier of werkruimte. Ik stel kritische vragen en samen maken we een plan van aanpak.

Stap 2: tekst

Mijn vaste tekstschrijver neemt contact met je op, om jou het hemd van het spreekwoordelijke lijf te vragen. Het is aan haar om jouw verhaal buitengewoon te vertellen.

Stap 3: magic

Met deze teksten ga ik aan de slag. Ik stort me op de logica van je website en start met de vormgeving. Ook maak ik een moodboard voor de fotografie en bespreek deze met jou.

Stap 4: fotografie

Er worden foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Doordat ik voorafgaand met de fotograaf communiceer en mijn moodboard laat zien, zullen de foto’s haarfijn aansluiten bij jouw branding. Als het even kan wil ik bij de fotoshoot aanwezig zijn.

Stap 5: vindbaarheid

Ik finetune de vormgeving van je website en plaats de foto’s en teksten. Ik zorg dat alle elementen kloppen en op elkaar aansluiten. Tussentijds hebben we ruimschoots contact. Als alles helemaal naar wens is, wordt er gezorgd dat de achterkant van de website ook klopt, zodat jouw website goed vindbaar is.

Stap 6: lancering

De laatste stap is het lanceren van je website! Knal de champagne maar open, je bent klaar om te shinen!

Aan het eind van dit traject heb jij:

  • Een website die aansluit op jouw branding en doelgroep.
  • Een online visitekaartje die er niet alleen tof uitziet maar ook nog gebruiksvriendelijk is.
  • Jouw verhaal super goed vastgelegd en foto’s die dat ondersteunen.
  • Kortom, een kick ass website die je met trots kan laten zien!

Investering

Omdat de wensen per persoon verschillen, raad ik je aan om eerst contact met me op te nemen.

Meer informatie?

Ben je klaar om jezelf te laten zien? Neem contact met mij op via onderstaande knop of gebruik het contactformulier, dan maken we snel een afspraak!

Ja! Ik wil een website ontwerp!

Misschien vind je dit ook leuk

Logo en branding ontwerp
Social media branding pack
Merkstrategie
Pretpakket