Doei 2019… Hallo 2020!

2019, wat een gaaf jaar! Wat ben ik gegroeid! Ik koos spelen als jaarthema and boy, gespeeld heb ik!

Na maanden van voorbereiding heb ik een punt gezet achter mijn oude bedrijf en de werkzaamheden die daarbij horen. Ik had ruimte nodig voor mijn creativiteit en het kon niet stromen daar. Ik ben me volledig gaan focussen op Croissant Neuf. Branding klussen, creativiteit, dingen maken, mijn eigen producten maken, fladderen. Een onzekere tijd, want ik had geen inkomen meer. Maar ik voelde aan álles dat het goed zou komen!

Ik heb een aantal hele toffe branding projecten mogen doen, waar mijn creativiteit tot zijn recht is gekomen; Taste of Wine, Saartje Prum, Stap Uit Je Gouden Kooi, VENT, Follie, Draai Met Je Team Als Een Tierelier, Blije Bietjes Food Festival en natuurlijk Happy Camper Festival. Meedenken is waar ik blij van word en goed in ben. Niet alleen een mooi plaatje vormgeven, maar een heel concept neerzetten – daar ligt mijn kracht. Mijn ideeën zijn niet te stoppen, dus hier zal ik mij komend jaar meer op gaan focussen.

Hoogtepunt for life!

Het aller, aller, állergrootste hoogtepunt van 2019 staat als een paal boven water; Happy Camper Festival! Wat heb ik daar van genoten zeg! Eind februari schoof ik voor het eerst aan tijdens een meeting, en een paar maanden later hadden we een festival op poten gezet! Ik kan niet in woorden uitdrukken wat dit me heeft gebracht, mentaal, zakelijk, privé… Ik heb zó hard genoten en zoveel fijne nieuwe mensen ontmoet!

De focus voor 2020 ligt voor mij op:

Ik ben een creatieve ondernemer. Mijn creativiteit moet fladderen. Dat werkt het beste als ik kan samenwerken en van toegevoegde waarde ben. Iemand die gepassioneerd over zijn of haar business praat vind ik inspirerend, daar ga ik op ‘aan’. Iemand die een talent heeft die ik niet heb, een groep mensen met hetzelfde doel, een missie om de wereld te verbeteren… I love it! Zo haal ik er voldoening uit, doe ik nooit meer iets met tegenzin en draag ik bij aan een mooiere wereld.

Croissant Neuf als label. Yeah baby! Die ideeënfabriek in mijn hoofd draait non stop en dat móet ik uiten. Ik heb al 180 producten bedacht, en door de fantastische fotografie van Jannet kunnen ze straks ook écht de wereld in. Veel zin om jullie blij te kunnen maken met mijn designs!

Gezond leven. Ja, we hebben allemaal het voornemen om minder te eten en meer te sporten, maar gezond leven staat voor mij voor iets groters. Ik wil mijn hoofd minder verzadigen met troep, met social media of domme tv-programma’s. Dit jaar heb ik geen tv gekeken, ons tv-abonnement hadden we al opgezegd. Maar er is op YouTube en Netflix genoeg vermaak te vinden. Dat wil ik minderen. Meer lezen, puzzelen, schrijven, maken. En ik wil me meer uitspreken over zaken. Als ik ergens mee zit, met iemand, wil ik dat uitspreken. Geen emoties meer opkroppen. Veel bewegen en buiten zijn. Niet meer mijn dagen vullen met zitten achter de computer.

 

Ik ben zo benieuwd waar ik vandaag over een jaar sta. Hopelijk ben ik weer net zo gegroeid en minstens zo gelukkig!

xx Nathalie