Branding quick scan

Een professionele kijk op jouw branding

Je bent al een tijdje bezig met je onderneming. De website en social media van je bedrijf hebben dezelfde look and feel. Je gaat lekker en doet een hoop zelf. Banners voor je website maak je in Canva, quotes haal van Pinterest en foto’s bewerk je in een speciale app. Vaak maak je dingen op gevoel, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Toch heb je behoefte aan een professionele kijk op jouw branding. Doe je het eigenlijk wel goed? Waar moet je eigenlijk op letten?

Croissant Neuf branding quick scan

Geen stress, ik kijk met je mee!

Tijdens deze branding quick scan bellen we een uur en ik kijk naar jouw branding. Voor wie ben jij er met je bedrijf en hoe zet jij jezelf op de markt? Komt dit overeen met hoe jouw social media en website eruit zien? Ik kijk kritisch, stel vragen en merk dingen op of aan. Jij mag me branding gerelateerde vragen stellen en ik geef antwoord. Resultaat? Jij weet wat goed gaat en waar nog werk aan de winkel is. Met andere woorden; je hebt focus!

De voordelen van de branding quick scan:

  • Jouw branding wordt onder de loep genomen door een branding expert met meer dan 10 jaar ervaring in het grafische vak.
  • In één uur kan je al je branding gerelateerde vragen aan me stellen.
  • Je krijgt focus op je branding, wat gaat goed, wat kan beter.
  • Hou gewoon je pyjama aan, je hoeft er de deur niet voor uit, de branding quick scan vindt telefonisch plaats.
  • Je kan er meteen mee aan de slag, je hoeft nergens op te wachten!

Investering

€85 ex btw

Genoeg gehoord?

Wil jij weten of je goed bezig bent met je branding? Wil je een professionele kijk op jouw branding? Maak nu een afspraak voor jouw branding quick scan! Neem contact met me op via onderstaande knop, of gebruik het contactformulier

Ja! Ik wil een branding quick scan!

Misschien vind je dit ook leuk

Workshop onderscheiden met branding
Workshop social media inzetten voor je brand