Brainstormsessies

From another point of view

Brainstorm, sparren, coaching, creatief overleg… noem het wat je wil. Je krijgt mijn creatieve brein om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Locatie naar keuze.

€ 95 ex btw per uur

maak een afspraak

Brand story

Jouw bedrijf is uniek, dus jouw brand story is dat ook

Samen gaan we aan de slag met jouw brand story. Dit is het verhaal van jouw bedrijf en het vertelt wat je doet en waar je voor staat. Een brand story is een fijne eerste stap naar het neerzetten van een sterk merk. Van daaruit kan je werken aan je visuele identiteit en je imago.

meer info

Content strategie

I am not your social media guru

Je weet dat social media erbij hoort en dat je niet meer zonder kan, maar het is zo fucking veel werk en wát moet je elke dag posten? Ik leer je hoe je jouw kennis kan omzetten naar een goed gevulde, authentieke en boeiende social media feed.

meer info

Brand design

De uitstraling van je merk

Je weet voor welke doelgroep jouw bedrijf er is en welk product je te bieden hebt. Je bent klaar om met je bedrijf te starten en je wil het meteen goed aanpakken! Het enige wat nog ontbreekt zijn een logo en een huisstijl. Of misschien draai je al een tijdje mee en ben je toe aan professionalisering van je branding. In beide gevallen ben je aan het juiste adres!

vraag de brochure aan

Web design

Jouw online visitekaartje

Je hebt je strategie helder, je weet voor welke doelgroep jij er bent met je bedrijf, je logo en huisstijl zijn naar wens, nu alleen nog je website – het visitekaartje van je bedrijf. Uit ervaring weet ik dat een website altijd makkelijker klinkt dan het in werkelijkheid is. Dit is de plek waar álles samen komt! Hier wil je de tijd voor nemen.

vraag de brochure aan

Next Level Branding Traject

In vier maanden tijd je business opstarten

Klaar om je business naar the next level te tillen? En álles meteen goed aan te pakken? Zoek niet verder, het Next Level Branding Traject is er voor jou!

vraag de brochure aan